CitoMateriaal

Taal, Begrijpend lezen of Rekenen oefenen?

83% van de leerlingen heeft hoger gescoord dan hun oorspronkelijk schooladvies na het oefenen met de boeken van Citomateriaal.nl

Bekend van

Selecteer je groep en bekijk ons aanbod!

Zowel taal als rekenen

Altijd gratis bezorgd

Vandaag besteld, morgen in huis

Veilig betalen met IDEAL

Taal oefenen

Wilt u met uw kind het vak taal extra oefenen? Dan is het van belang dat u oefeningen kiest die aansluiten bij de stof die uw kind in de klas leert. Als uw kind al moeite heeft met taal, kunt u beter geen andere methodes of nieuwe lesstof gaan introduceren; dat zorgt alleen maar voor meer verwarring en onbegrip. De meest effectieve manier om uw kind te helpen met het vergroten van de taalkennis en -vaardigheden is door aan te sluiten bij zowel de leerbehoeften van uw kind als bij de lesstof in de klas. Dat is dan ook precies wat de toetstrainers en bijlesboeken van Citomateriaal doen.

Rekenen oefenen

Wanneer u met uw kind rekenen wil oefenen, is het aan te raden om daar de juiste hulpmiddelen bij te gebruiken. De manier waarop kinderen tegenwoordig de verschillende rekenbewerkingen leren, wijkt namelijk in veel gevallen af van hoe hun ouders het hebben geleerd. Als uw kind moeite heeft met rekenen en u wil uw kind extra ondersteuning bieden, dan is het dan ook van belang dat u hiermee wel aansluit op de lesstof van school. Gaat u een andere manier van rekenen aanbieden, dan raakt uw kind alleen maar verder in de war en dat is dat natuurlijk niet de bedoeling.

Begrijpend lezen oefenen

Om begrijpend lezen voor de cito extra te oefenen, om achterstanden in te halen of hiaten weg te werken, kunt u aan de slag gaan met de Toetstrainer Begrijpend Lezen. In deze bundels vindt u veel verhaaltjes en oefenmateriaal waarmee u samen met uw kind het begrijpend lezen kunt oefenen.
Het niveau stijgt stapsgewijs, zodat uw kind zijn of haar tekstbegrip steeds verder kan ontwikkelen en verdiepen. Doordat de vraagstelling hetzelfde is als in de Citotoetsen, bereidt u uw kind bovendien effectief hierop voor en dat kan positieve gevolgen hebben voor het schooladvies in groep 8.

5/5

Ervaringen

Wat zeggen de anderen over ons lesmateriaal
Judith
“Mijn beiden kinderen hebben de afgelopen jaren veel geoefend met de boeken van CitoMateriaal. Ze zitten sinds dit jaar allebei op de middelbare school en het gaat super goed.”
Judith Bennink
Eelco
"Super leerzame oefenboeken! Mijn dochter (groep 5) oefent twee avonden per week. Ook is het fijn dat de antwoorden online verkrijgbaar zijn zodat ik haar antwoorden kan controleren. "
Eelco Berkel
Erdem
"Mijn zoon zit in groep 7 en heeft moeite met rekenen. Ik heb een aantal maanden geleden zowel het basis als het boek voor gevorderde besteld. Hij oefent wekelijks en zijn resultaten gaan vooruit!"
Erdem Manita

+10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van toetstrainers.

Selecteer je groep en bekijk ons aanbod!

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier toesturen.

E-mail

contact@citomateriaal.nl

Adres

Siriusdreef 17 2132WT Hoofddorp

KVK

68480083